Wednesday, February 2, 2011

JERSI NEGARA vs BUAH LIMAU


Bunyi dah dia.. mercun sana. mercun sini. gwa tahu dah. time tuk gwa menari naga. haha gwa nak beraya cina?? mestilah..kan 1 malaysia. cuma gwa tak pi tokong je. seronok betul dapat limau. walaupun limau adalah simbol kaya bagi depa. gwa pun nk tumpang kaya la juga. Ini lah masa untuk gwa mengepau sape-sape yang sedang mengkaya kan diri. Penat-penat je ade sarung angpau mahal-mahal tapi tak sudi -sudi berhati mulia. ceh.. [...]

Kemanakah gwa cuti ini?? Cuti ni gwa nak batas kan berjalan-jalan. hujan nya hal kata kan. kang tak masal-masal dengan gwa sekali hanyut banjir.  lagipun gwa cuba aktiviti baru mase cuti-cuti ni dengan besnes secara online. jual jersi pasukan negara.  look a like je pun dari siam. nak ori. bayar lah setimpal k. Al-Ikhsan pun amik sana. Alhamdullilah.. walaupun percubaan dengan sedara-sedara dan rakan-rakan rapat. ade la juga sokongan dari depa. untung pun buat rotate modal je.

Sape-sape berminat dengan jersi negara. leh lawat ke blog lagi satu gwa ni http://jersimalaysia-jersimalaysia.blogspot.com/


berikut hasil percubaan gwa yang dah berjaya

kawan-kawan gwa

makcik pakcik gwa dan anak mereka

cikgu adik gwa

gwa & adek gwa

awek adek gwa

model gwa tak ter'bayar bukan untuk di jual k

p/s : pelik. dalam family gwa. apsal gwa sorang je yg minat berniaga


9 pendapat korang:

Abdul Farique on February 2, 2011 at 12:38 PM said...

huhuhu . eden ucapkan solamat Khong xi fa chai yo . :)

Iqin on February 2, 2011 at 2:16 PM said...

nice one !

ieMa ackLes on February 2, 2011 at 5:57 PM said...

nak beli y buah limau 2..
hihi...

andy on February 2, 2011 at 6:26 PM said...

masyuk weyh dapat duit niaga time2 rye cmnie,

suke_suki on February 2, 2011 at 6:39 PM said...

lg 10 taun bole bkk butik sendirik same2.. =)

F~CiCAk on February 2, 2011 at 7:08 PM said...

memang best berniaga ni bro. dapat plak target group yg muda2 ni. masyuk wo.. hehe..

btw,senang ja nk pi sedim tu.. lagipun orang2 kampung area tu rsmah2 belaka.. hehe.. sampai sedim boleh mandi & naik tree top walk skali ^_^

whitecappuccino on February 2, 2011 at 8:43 PM said...

bagus la buat bisness ni..siap ada model lagi ya

Woofer Storm on February 2, 2011 at 10:26 PM said...

bisnes bes bro,untung cpt masuk dari mkn gaji..teruskan berusaha^^

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji on February 4, 2011 at 8:15 PM said...

woww..best la buat bisnes...untung wat perniagaan...

p/s : dlm adik bradek, memang akan ade minat lain2 :)

 

akuDia&kaMu Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template