Wednesday, June 23, 2010

TINGKATKAN TRAFIK MENGGUNAKAN BACKLINK


Hari ini sambil aku jalan-jalan dalam blog Abg Ahm aku ternampak 1 tips menarik untuk tingkatkan trafik yang belum pernah dicuba sebelum ini.


Tipsnya seperti dibawah

Jom kita ramai-ramai bloger-bloger cuba trick kat bawah, benda ni pon aku dapat dari page
Abg Ahm , Thanks kepada anda dengan tips ini.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

  1. download mp3 percuma
  2. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
  3. Cara hidup baru abad 21
  4. Bila Aku Menulis Blog
  5. ~ApekpunyaBlog~
  6. My Big Family & Friends
  7. ABCMILO
  8. matdin (orang paling terkenal hehe…)
  9. MSR @Blogger
  10. tengku nizam
  11. mizz shizu
  12. Me & Myself V3
  13. Blog Hanz
  14. myvitrd
  15. AkuDia&Kamu

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak...

P/S: Kepada yang baca dan masih kabur dan tak faham sila tinggalkan komen aku akan terangkan bagaimana ia berfungsi.

4 pendapat korang:

bintangjanganpergi on June 23, 2010 at 7:46 PM said...

tq 4 sharing :)

aizatjohar on June 24, 2010 at 8:01 AM said...

sharing is caring :D

buðak xnakaℓ on June 24, 2010 at 7:21 PM said...

wahh...
dah no 2 kat sini :)

gud luck ;)

aizatjohar on June 24, 2010 at 7:32 PM said...

hehe..tQ :)

 

akuDia&kaMu Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template