Sunday, January 30, 2011

ADA ILMU JANGAN KEDEKUT


 
bila la ujan nk benti reda kat johor ni.kejap benti pun jadi la..leh la gwa wat aktiviti luaran.misal nya g pasar ke futsal ke ngeteh ngan kawan-kawan ke.tau dok perlis je beraya cina kat sana..tp xpela.ade rahmat d sebalik hujan ni. bila cuaca panas.tau pula merungut..haihh. pagi tadi gwa dalam sibuk-sibuk belajar bina banner. gwa tolong orang kejap ajar buat blog. dalam hati punya la kembang bajet sifu lah padahal baru lagi dalam dunia blogger ni.setaun pun tak matang.heh..sendiri punya blog pun berterabur..nak ajar orang.hi.hi. dia pun macam aku gak..nak cakap apa kat dalam blog..alaa hentam aje la.. blog sendiri.. sape orang lain tu nak kutuk-kutuk kita punya blog.. kita pun takda hak nak kata depa punya blog.. sukahati la blog masing-maing ..masing-masing nyer punya idea.. kalau takder apa nak posting ambil jer gambar -gambar menarik.. boh sedikit kata-kata kan dah jadi. so korang tolong-tolong la support blog ini bagi memeriah kan suasana di persada blog malaysia.. lagipun kita niat baik bukan nak buat jahat.. just manfaatkan bersama ok. chau ..


p/s : bagaimana yeah nasib pelajar-pelajar negara kita d mesir??

9 pendapat korang:

ayin~weeweet on January 30, 2011 at 6:54 PM said...

orang johor ya.samalah.hehehehe johor dah mcm cameron kn .sejuk!!

aizatjohar on January 30, 2011 at 7:05 PM said...

peti ais la sejuk..wee~

Anonymous said...

thx tlg promote. wut a surprise! sweeeet taw abg~ haha!

Rie on January 31, 2011 at 3:15 AM said...

blaja sket2
lame2 jd bukit
eh..ade ek peribahasa gitu
haha

Eza on January 31, 2011 at 10:46 AM said...

thx & dh polo blk wahai rkn blogger ;).gdnite!

Siti Safiyyah on January 31, 2011 at 10:50 AM said...

heh kire ok la tu boleh ajar kat org lain..hehe teringat dulu kemain aku dok promot blog kat member2, sudahnye tak pasal jek kene jd cikgu tuisyen ajar pasal blogging.. ;p

Anis Anisa on January 31, 2011 at 9:00 PM said...

org kedekt selalu rugi....

to0n ieday on January 31, 2011 at 10:59 PM said...

lame x tego Mr. Ejat..hehe, xde chat box la, terpakse tinggal comment kt sini=)

-crabrose-

namaku rahmat on February 1, 2011 at 4:04 AM said...

love johore

entry terkini:banjir di 5 negeri ragut 3 nyawa

 

akuDia&kaMu Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template