Friday, January 14, 2011

RESEMBLE NIKE & ADIDAS


 
Ada satu perangai orang kita yang tak mau kalah punya. Iaitu hidup mesti bergaya, biar papa kedana. Makan penyepak hari-hari pun tak apa, janji bergaya. Korang taw tak ape itu Jenama?? Bagi gwa kan. Jenama tu satu cara tuk bagitau kualiti , siapa yg kuarkan , made from mana , kehebatan serta stylo nya bezanya dengan yang lain, semuanya dapat dijawab dengan satu perkataan yang di gelar Jenama. 

Apa yang korang boleh rasa kan jika korang yg minat Jenama Adidas dan Nike dibawah di ciplak? tapi dengan logo yang serupa..



_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_


ter'babas...kahkahkah


sentiasa NAIK...kahkahkah


p/s : Teringat gwa mase praktikal kat Panasonic AVC Johor. Berkawan dengan pekerja yg salah sorang nya addict giler dengan jenama brand Nike. Kalaw boleh serba serbi nak jenama Nike..


5 pendapat korang:

xcyber on January 15, 2011 at 6:36 AM said...

mmg dah rasa dah la bro..
kat downtown and uptown bnyak kott

aizatjohar on January 15, 2011 at 8:57 AM said...

downtown??? kahkahkah..

Anonymous said...

menjenamakan produk tempatan. =)

Amalina Ali on January 16, 2011 at 6:49 PM said...

tak pe la. asalkan logo same. ada jugak persamaan. ye tak?

aizatjohar on January 16, 2011 at 7:02 PM said...

kualiti itu penting..hoho

 

akuDia&kaMu Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template